Sidor

torsdag 4 juli 2013

Blåbärskvarg med pumpakärnor och müsli

Godmorgon fina läsare! 
Hoppas ni alla mår bra och njuter av sommaren, oavsett om ni jobbar eller har semester. Idag täcker gråa moln den omtyckta solen men som tur är fotade jag en frukost i det gröna häromdagen och därför tänkte jag dela med mig av detta frukosttips som funkar lika bra som mellanmål. Som ni märkt äter jag mycket kvarg nuförtiden men det är ju så gott, mättande och går att pimpa i oändlighet. 

Blåbärskvarg med pumpakärnor och müsli (1 port)

Ingredienser
1,5 dl kvarg
1 msk yoghurt
1 dl frysta, tinade blåbär
0,5 dl pumpakärnor
Müsli

Gör såhär
Blanda blåbär med kvarg, yoghurt och pumpakärnor. Toppa med müsli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar