Hittade ett recept med tillhörande foton som jag missat att dela med mig av. Denna mumsiga frukost gjorde jag på några av de sista jordgubbarna för säsongen och chiapudding är verkligen något jag ska testa göra fler gånger. Har ju gjort det två gånger förut men med mjölkbas (här och här) och jag har hittat en del del inspiration på smaksättningar. Till chiapuddingen gjorde jag en rågmacka med färskost, skivad avocado och örtsalt.
Jordgubbschiapudding (1 port)
Ingredienser
8 jordgubbar
2 msk chiafrön
Solroskärnor
Gör såhär
Snoppa jordgubbarna och och dela ner dem. Mixa jordgubbarna slätt och
rör sedan ner chiafrön. Häll upp i ett glas och låt stå i kyl över natten. Toppa med några solroskärnor.



Mums, så gott! Ha en fin dag.
SvaraRaderaTitta där! Min favoritmacka! Chia har jag inte provat än, skäms på mig!
SvaraRaderaTrevlig helg!