Minns ni krondillsmajonäsen jag la upp för ett tag sedan? Den passade utmärkt på kräftskivan men kan såklart användas till fler rätter. Som till den här fiskrätten med kokt potatis och citron. Paneringen är såklart glutenfri och den blir riktigt krispig och god :)
Panerad rödspätta med krondillsmajonäs och potatis (4 port)
Ingredienser
4 port rödspätta
2 ägg
Rismjöl
Glutenfritt ströbröd
Paprikapulver
4 port potatis
Citron
Gör såhär
Koka potatisen. Vispa upp äggen i en tallrik med hjälp av
en gaffel. Häll upp ströbröd på en tallrik och rismjöl på en annan. Blanda ner
paprikapulver, salt och svartpeppar i mjölet. Vänd rödspättorna i mjöl och sen
i ägg och till sist ströbröd. Hetta upp en rejäl klick smör i en stekpanna och
stek sedan fisken på båda sidor tills den fått fin färg och är krispig. Servera
med potatis, citron och majonäsen.


Inga kommentarer:
Skicka en kommentar